top of page
infratrainer aktív gel.png

Infratrainer Aktív Gél

Az Infratrainer Aktív Gélt kifejezetten aktív sportoláshoz fejlesztették ki. A edzőtermi vagy hétköznapi igénybevétel mellett a leghatékonyabban kifejezetten az Infratrainer-ek segítségével fejti ki hatását.

 

A kellemes grapefruit illat segít Neked abban, hogy edzés közben is friss és üde legyél, szinte már felér egy kellemes aromaterápiával! Ezzel a géllel az edzés bizony gyerekjáték! A termékben lévő zöld tea és zöld kávé kivonatok antioxidáns hatásúak, segítenek megőrizni a bőr rugalmasságát, ezenfelül két olyan növényi eredetű anticellulit hatású anyag kombinációját tartalmazza, melyeket az indiai ayurvédikus gyógyászatban már régóta használnak.

 

Az Indiai csalán gyökerének kivonata elősegíti a zsírok lebontását, az Indiai balzsamfa (Cammiphora Mukul) gyantája a szervezetben, véráramban keringő trigliceridek (zsírok) csökkentésével segít megakadályozni a zsírszövetek újra képződését.

Heaven ajándékcsomagok

Nem mindennapi meglepetést keresel szerettednek? ️

 

Válogass személyre és alkalomra szabott HEAVEN ajándékcsomagjaink közül! 

 

Legyen szó akár névnapról, születésnapról, ballagásról, évfordulóról vagy bármilyen jeles eseményről, az alkalomhoz illő csomagolásban és kiegészítőkkel állítjuk össze luxus csomagjainkat! 

 

Részletekről érdeklődj privát üzenetben vagy személyesen!

image0 (1).jpeg
bottom of page