top of page

Szolgáltatások

Szolgáltatások: Services
EF0FB6F5-D80F-4075-8C14-5835363BEA12.jpe

Infratrainer

Alakformálás, méregtelenítés

Infratrainer gépeink a legmodernebb egészségmegőrző és alakformáló gépek közé tartoznak. Az infra sugárzók és a beépített mágnes terápiás készülék segítségével hatékonyan égethetsz zsírt, formálhatod az alakod és méregteleníthetsz. A zsírégetés mellett gépeink erős anti-aging és narancsbőr ellen hatnak, melyekkel nyugodt, biztonságos, zárt környezetben élvezheted az edzést, segítőkész személyzetünk gondos odafigyelése mellett.

Masszázsaink

Testi-lelki feltöltődés

Úgy érzem, a masszázs az én világom. Jó érzéssel tölt el, ha tudok segíteni a mindennapi stressz okozta fájdalmak, feszültség oldásában, ami a testnek gyógyulást, felüdülést hoz.
Nyirokmasszázzsal , svédmasszázzsal, illetve sportmasszázzsal töltődhetsz fel..
Ha szeretnéd erősíteni  az immunrendszeredet vagy javítani a közérzeteden és a boldogságérzeteden, várlak szeretettel folyamatosan bővülő masszázs kezeléseimen! 


“Az egyensúly a kulcsa mindennek, amit teszünk.”

Heaven új masszázs típusok Pécs.jpg
0459DA8F-5F30-4930-A11C-10CCAF63D8C7.jpe

Szolárium

Személyre szabott napozás

Három fekvő, és egy álló szolárium gépünk közül kollégáink a bőrtípusodnak és napozási szokásaidnak megfelelő gépet ajánlják Neked. Leégés nélkül érheted el a kívánt barnaságot. Gyors és mélybarnító gépeink különböző aromaterápiás élményt nyújtanak. Választhatsz szolárium krémeink közül, melyek a tartós hatás biztosítása mellett ápolják, és táplálják bőrödet.

Hullámmasszázs

Nyirokrendszer masszázs, anyagcsere serkentés

Hullámmasszázs kezelésünk alkalmazható a karokon, csípőn, hason, lábakon alakformálásra, és a nyirokkeringés javítására egyaránt. Masszázs gépünkön a testrészek masszírozása külön szabályozható, lehetővé téve a problémás területekre fókuszálást.

3234ACA0-FB9B-40CF-8273-B37DB460135B.jpe
bottom of page