top of page
  • heavenpecs

MASSZÁZS ÚJDONSÁG A HEAVEN-BEN - TIBETI MÉZES MÉREGTELENÍTŐ MASSZÁZS

Ez a masszázs nem sorolható a hagyományos masszázstechnikák sorába. Hatását tekintve leginkább a köpölyözéshez hasonlít. A méz egy ragacsos anyag, amivel egy különleges vákuumtechnikát lehet alkalmazni a kéz különböző felületeivel. A méz értékessége,hogy magas enzim,vitamin és ásványi anyag tartalommal bír. Csak hogy párat említsek: vas, kalcium, réz,magnézium, foszfor, nátrium,cink.Fájdalomcsillapító, antibakteriális hatású, elősegíti a bőr és kötőszövet salaktalanítását, feszesíti/hidratálja a bőrt, fejfájás/migrén kezelésére, élénkül az izomanyagcsere, javul a szervezet védekező képessège, intenzív endorfintermelő hatású.


A kezelés során a mézet felkenik a bőrre/a hátra, majd ott a masszőr kézi vákuummasszázs folyamatos mozdulataival erős vákuumhatás jön létre. A kezelt felületen vérbőség alakul ki. A bőr szövet pólusai kitágulnak, ezeken áthaladva a méz beszivárog, majd onnan a vákuumhatás következtében a salakanyagok kiszippantódnak aA kezelés során a mézet felkenik a bőrre/a hátra, majd ott a masszőr kézi vákuummasszázs folyamatos mozdulataival erős vákuumhatás jön létre. A kezelt felületen vérbőség alakul ki. A bőr szövet pólusai kitágulnak, ezeken áthaladva a méz beszivárog, majd onnan a vákuumhatás következtében a salakanyagok kiszippantódnak a#infratrainerpecs bőr rétegeiből.


Időpontfoglalás: Személyesen - Heaven Pécs - Árkád- Forrás Üzletház II. emelet, telefonon: +36 20 329 4131 telefonszámon, vagy messengeren!


#masszázspécs #masszázs #újév #alakformáláspécs #fogyáspécs #immunerősítés #egészségeséletmód #egészség #télisport #infra #pécs #szeretlekpécs #ilovepécs #infratrainerpecs

126 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page